Уред за кавитация

40 Khz ултразвукова кавитация – иновативна технология, която работи доказано и се препоръчва от лекари и козметолози, дори и при наличие на целулит 3-та степен и/или фиброзен целулит. Уредът за кавитация на Karlton Electronics предоставя неинвазивен метод за безоперационна липосукция. Чрез него се постигат дълготрайни резултати в борбата с целулита и мастните натрупвания. Позволява и успешно третиране на мускулни травми и възстановяване на сухожилия.

Промо 389 лв - възможност за изплащане

Д-р Елия Костова, собственик на клиника Нейтропия, използва уред за кавитация от Karlton Electronics не само за редуциране на мастни депа, но и за третиране на мускулни травми и проблемни сухожилия, което е гаранция за успеваемостта и безопасността на технологията. Можете да разгледате повече подробности за технологията в статията на д-р Костова. 

 

Прочети тук

Джулиана Гани избра този апарат за кавитация на Karlton Electronics, за да поддържа фигурата си в домашна среда и да пести време от посещение в козметични центрове. 

Защо да ни се доверите за покупка на апарат за кавитация?

– лекари и популярни лица се довериха на бранда ни и използват апаратурата ни в ежедневието си
–  поради отличните си параметри, нашият апарат за кавитация успешно се използва и в професионална среда от множество козметици и собственици на центрове за естетични процедури
– от нас получавате гаранция за качество и безопасност за ползване в домашна среда
– екипът ни е винаги на разположение за дискусия и съдействие с всякакви въпроси
– предлагаме пълно сервизиране или подмяна с нов уред при евентуален технически проблем

При Ултразвуковата кавитация се използват честоти (40KHz), достигащи точно до мастните клетки, без да увреждат организма. Генерират се мехурчета, които се пукат, поради промените в налягането на течността вътре в тъканите. Пукайки се, мехурчетата разрушават мастните клетки на обработваната зона, като ги втечняват и извеждат от организма с помощта на лимфната и отделителната системи.

Вибрациите на ултразвуковата кавитация представляват положително и отрицателно редуване на звуковите вълни, т.е те предизвикват компресия и декомпресия на мастните клетки между 35 000 и 45 000 пъти в секунда и произвежда силна вълна от налягане. Мембраната на мастната клетка не може да издържи на това налягане и се разрушава, а мастното съдържание изтича в междуклетъчното пространство.

Така чрез лимфопотока и естествени метаболитни процеси, течното мастно съдържание на клетките се изхвърля от организма. Количеството мастни клетки в тялото намалява и се подобрява метаболизмът. Резултатите често могат да се измерят още след първите процедури.

Ултразвуковата кавитация успешно редуцира локалните мастни натрупвания, които често се свързват с наследствеността. Намалява обиколката в областта на корема и ханша, бедрата и междубедрието, областта под капачките на колената, както и сгъвките на ръцете. Активира се метаболизмът в клетките, което спомага за изгарянето на мазнините, за образуването на нови колагенови нишки и за успешно редуциране на целулита и стягане на кожата.

Как се използва нашият уред за домашна кавитация?

Върху третираната зона се нанася контактен гел и се започват серия от плъзгащи кръгови движения с накрайника за кавитация. Препоръчително е да се приложи около 15-20 минути върху конкретната зона, но не повече от 30 минути. По време на първоначалния стадий се правят по 3-4 процедури седмично. Един цял цикъл включва 10 отделни процедури. След като се направят поне 2 пълни цикъла, съгласно индивидуалните нужди и при задоволителен резултат, следва да се правят поддържащи процедури 1-2 пъти седмично.

 

Здравейте, уредът е уникален, имам го от почти 2 седмици и наистина има ефект!

Мадлена Кирова

Още при първите процедури започват да се забелязват резултати, много съм доволна от уреда. Поръчах и пристигна още на следващия ден. Препоръчвам!

Йоанна Иванова

От дълго време се опитвам да се преборя с ужасния целулит и реших да пробвам уреда на Karlton Electronics. Вече кожата ми е изчистена и стегната, а в комбинация с упражнения се постигат още по-бързи резултати!

Николета Христова