Уред за електромускулна стимулация

Мултифункционален уред за красота 6 в 1, включващ режими: почистване чрез вибро-акустична терапевтична функция, криотерапия, електро-мускулна стимулация (EMS), подхранващ/хидратиращ режим, леден колагенов синтез, синя и червена фотон терапии. Успешно редуцира мастни натрупвания, бръчки, пигментация, акне, зачервявания, свива порите, дава лифтинг ефект и изравнява тена на кожата. Повишава резултатите и ефективността при вкарване на различни козметични продукти в дълбочина.

Промо 269 лв - възможност за изплащане

Релаксираща терапия, която подобрява циркулацията на кръвта, стимулира обновяването на клетките, намалява фините линии и прави бръчките по-малко видими, кожата изглежда освежена и подмладена. С помощта на специалния режим за дълбока хидратация можете да вкарвате различни серуми, ампули и всякакъв тип козметични продукти в дълбочина, а чрез функциите за криотерапия да заключите всички нутриенти вътре в кожата за максимум ефект и оптимални резултати, да свиете порите и да придадете младежки вид на своята кожа. След всяка процедура с уреда EMS/Cryo 6 в 1 на Karlton Electronics кожата ви става все по-сияйна и стегната.

Електро-мускулната стимулация (EMS) е иновативен и неинвазивен метод за лифтинг на лицето, който дава забележителни резултати и успешно се справя със стареенето и отпускането на кожата. Чрез множество ниско честотни микро импулси се прави електрически масаж на кожата, който я тонизира, изглажда бръчките и стяга мускулите, които оформят овала на лицето.

 

 

Страхотен и лесен за употреба уред! От години се боря със зачервяванията и акнето и реших да се доверя на по-иновативен метод. Използвам го с анти-акне кремове и се забелязва видим ефект!

Евгения Делчева

Попаднах случайно на уреда на Karlton Electronics и реших да тествам върху моята кожа различните му функции. Постига се освежаване и изчистване на проблемната зона. Харесва ми най-вече червената фотон светлина, която изглажда фините бръчици.

Дара Стоянова

Имах навика да изразходвам много средства по козметични процедури и трябваше да потърся по-надежден и бюджетен метод за лифтинг и оформяне на кожата. Уредът на Karlton Electronics наистина е мултифункционален и спестява пари и време. Страхотни резултати!

Надя Димитрова