Уред за електромускулна стимулация

Представяме ви мултифункционалния уред за красота 6 в 1 Karlton Electronics, включващ следните режими: почистване чрез вибро-акустична терапевтична функция, криотерапия, електро-мускулна стимулация (EMS), подхранващ/хидратиращ режим, леден колагенов синтез, синя и червена фотон терапии. Подходящ за терапии и при наличие на ботокс и филъри.

С апарата успешно се редуцират мастни натрупвания, бръчки, пигментация, акне, зачервявания, разширени пори и други кожни несъвършенства. Постига се видим лифтинг ефект и изравнен тен на кожата. Повишават се резултатите и ефективността при вкарване на различни козметични продукти в дълбочина.

Промо 289 лв - възможност за изплащане

Нашият уред 6 в 1 осигурява релаксираща терапия, която подобрява циркулацията на кръвта, стимулира обновяването на клетките, намалява фините линии и прави бръчките по-малко видими, а кожата изглежда освежена и подмладена. С помощта на специалния режим за дълбока хидратация можете да вкарвате различни серуми, ампули и всякакъв тип козметични продукти в дълбочина, а чрез функциите за криотерапия да заключите всички нутриенти вътре в кожата за максимален ефект и оптимални резултати, да свиете порите и да придадете младежки вид на своята кожа.

Електро-мускулната стимулация (EMS) е иновативен и неинвазивен метод за лифтинг на лицето, който дава забележителни резултати и успешно се справя със стареенето и отпускането на кожата. Чрез множество нискочестотни микроимпулси се прави електрически масаж на кожата, който я тонизира, изглажда бръчките и стяга мускулите, които оформят овала на лицето.

Фотон LED терапия

Нашият EMS/Cryo уред 6 в 1 разполага със следните фотон светлини, които се борят успешно срещу стареенето и кожните несъвършенства:

  • Червена светлина – дължината на вълната е 620nm (± 10nm) 18 светодиода, която достига в дълбочина до кожата. Тя спомага за кръвообращението и е мощен стимулатор на колаген, който регенерира кожата и подобрява нейната еластичност.
  • Синя светлина – дължината на вълната е 410nm (± 10nm) 18 светодиода , която достига в дълбочина до кожата. Тя спомага за убиването на бактериите, за стимулация на кръвообращението, премахва акнето и белезите по кожата.

Поръчайте удобно онлайн с бърза доставка в цялата страна. Екипът на Karlton Electronics е на разположение да ви съдейства с допълнителна информация!

Страхотен и лесен за употреба уред! От години се боря със зачервяванията и акнето и реших да се доверя на по-иновативен метод. Използвам го с анти-акне кремове и се забелязва видим ефект!

Евгения Делчева

Попаднах случайно на уреда на Karlton Electronics и реших да тествам върху моята кожа различните му функции. Постига се освежаване и изчистване на проблемната зона. Харесва ми най-вече червената фотон светлина, която изглажда фините бръчици.

Дара Стоянова

Имах навика да изразходвам много средства по козметични процедури и трябваше да потърся по-надежден и бюджетен метод за лифтинг и оформяне на кожата. Уредът на Karlton Electronics наистина е мултифункционален и спестява пари и време. Страхотни резултати!

Надя Димитрова