Апарат за радиочестотен лифтинг

Представяме ви най-новия ни уред за радиочестотен лифтинг Karlton Electronics, с включена червена фотон терапия и два накрайника, специално предназначени за лице и тяло. Той ще бъде ваш верен съюзник в борбата с изглаждане на бръчки, отпусната кожа, третиране на акне, пигментация, разширени пори, тъмни кръгове и торбички под очите, двойна брадичка, успешно повлиява целулит и мастни натрупвания. Апаратът е подходящ за употреба на лице и на цялото тяло.
Предлагаме и възможност за изплащане!

Промо 349 лв - възможност за изплащане

Д-р Елия Костова, собственик на клиника Нейтропия, използва този уред за радиочестотен лифтинг на Karlton Electronics в медицинската си практика, което е гаранция за успеваемостта и безопасността на технологията. Можете да разгледате повече подробности в статията на д-р Костова.

прочети повече

Уредът е предназначен за стягане и подхранване на кожа от всякакъв тип. Спомага за изглаждане на бръчките и лифтинг, както и за терапия на акне. Може да се използва безопасно и в зоните около очите и върху устните. По време на радиочестотния лифтинг се генерира топлина, която се абсорбира от по-долните слоеве на кожата, като по този начин стимулира производството на колаген.

Радиочестотните вълни внасят подходящо количество топлина, водещо до физическа стимулация и промени в състоянието на човешката клетка. Те стимулират клетъчната мембрана, подобряват състоянието на епидермиса, а нежната топлина ускорява метаболизма и регенерирането на епидермалната тъкан. Кожата става по-еластична и стегната.Чрез процедурите с радиочестота, пропускливостта на кожата се повишава, позволявайки хранителните и лечебните вещества да се абсорбират от клетките и в дълбоките слоеве. Стимулира се производството на колаген, регенерацията на клетките и кръвообращението. С уреда се изглаждат фините бръчки, подобрява се еластичността на клетките, редуцират се мастните депа и други кожни състояния. В зависимост от индивидуалните нужди, могат да се използват козметични разтвори, които да подобрят различни аспекти от здравето и вида на кожата.

С помощта на нашия уред за радиочестотен лифтинг, успешно се регулират мастните киселини на клетката, стимулира се създаването на нови, подобрява се метаболизма, увеличава се пропускливостта на клетъчната мембрана за кислород и вода, увеличава се кръвната плазма, стимулира се лимфната циркулация. Ефектите на радиочестотната терапия са свързани с въздействието на преминаващите вълни през тъканите и поглъщането на механичната енергия.С апарата може да се правят радиочестотни процедури както в домашни условия, така и в студио с професионална цел. Не се изисква специално обучение на лицата без професионален опит.

LED терапията е безболезнен метод за подмладяване и лечение на кожни проблеми, чрез светлина. Предпочитана е, именно заради комфорта на щадене на кожата. Основава се на взаимодействието на епидермиса със светлината, доставена чрез светодиоди, което предизвиква биостимулация на клетъчните рецептори. LED светлинната терапия работи чрез излъчване на терапевтични (безвредни) дължини на вълните на светлината върху кожата. Така се стимулира клетъчната регенерация и производство на колаген и еластин, за да се намалят възпаленията и да се ускорят оздравителните процеси. Същевременно се подобрява микроциркулацията и метаболизмът на клетките, което обновява и регенерира кожата. Благодарение на Karlton Electronics, имате възможност да провеждате процедури с радиочестотен лифтинг у дома в удобно за вас време. Уредът е подходящ за вас и ако сте козметик, желаещ да предложи нова услуга на своите клиенти. Поръчайте своя уред за радиочестотен лифтинг с бърза доставка в цялата страна. Нашият екип е на разположение да съдейства с всички ваши въпроси!

 

Използваме всички уреди на Karlton Electronics за професионалните си обучения по козметика в нашата академия. Наскоро включихме и този уред в обучението на курсистите и всички останахме приятно изненадани. Той е много подходящо решение както за козметици, така и за хора, които искат да извършват домашни терапии. Не заема място, лесно преносим е и най-хубавото е, че има два накрайника за лице и тяло.

Професионална бюти академия

С уреда постигнах много добри резултати, в комбинация с кавитацията. Започнах процедури с кавитация, за да се справя с целулита по бедрата си, а след това продължих с радиочестотата. Още с първите процедури, кожата ми е по-стегната и изравнена. Няма болка, третираният участък се затопля и терапията е приятна.

Силвия Александрова

Избрах този уред, защото търсих комбинирано решение с радиочестота за лице и тяло. Процедурите се извършват с лекота, като всеки сам избира колко често да се извършват, според състоянието и свободното време. Аз третирам основно бръчки по лицето и отпусната кожа на ръцете. На лицето тена се изразява, кожата се усеща гладка и бръчиците намаляват. Съчетавам и със спорт за най-добър резултат. Един стрхотен уред, който е с мен навсякъде!

Ивета Георгиева