Апарат за радиочестотен лифтинг

Уред за радиочестотен лифтинг с трицветна фотон терапия в комбинация с патентована технология с нефритен камък. Верен съюзник в борбата с изглаждане на бръчки, третиране на акне, розацея, пигментация, разширени пори, успешно повлиява и целулит, подходящ за употреба на цяло тяло.
Поръчай сега с възможност за изплащане!

Промо 269 лв - възможност за изплащане

Д-р Елия Костова, собственик на клиника Нейтропия, използва този уред за радиочестотен лифтинг на Karlton Electronics в медицинската си практика, което е гаранция за успеваемостта и безопасността на технологията. Можете да разгледате повече подробности в статията на д-р Костова.

прочети повече

Уредът е предназначен за стягане и подхранване на кожа от всякакъв тип. Спомага за изглаждане на бръчките и лифтинг, както и за терапия на акне. Подходящ за лице и тяло, може да се използва и в зоните около очите и върху устните. По време на радиочестотния лифтинг, уредът генерира топлина, която се абсорбира от по-долните слоеве на кожата, като по този начин стимулира производството на колаген.

Програмата ползваща различни степени на вибрация е създадена специално за високоефективно почистване на кожата в дълбочина и създава невероятно усеща за чистота и комфорт. Радиочестотните вълни, от своя страна, внасят подходящо количество топлинна, водещо до физическа стимулация и промени в състоянието на човешката клетка. Те стимулират клетъчната мембрана, подобряват състоянието на епидермиса, а нежната топлината ускорява метаболизма и регенерирането на епидермалната тъкан.

Чрез радио честотата пропускливостта на кожата се повишава, позволявайки хранителните и лечебните вещества да се абсорбират от клетките и в дълбоките слоеве. Стимулира се производството на колаген, регенерацията на клетките и кръвообращението. Изглаждат се фините бръчки, подобрява се еластичността на клетките и се редуцират мастните депа.

В зависимост от индивидуалните нужди могат да се използват козметични разтвори, които да подобрят различни аспекти от здравето и вида на кожата.

Освен основната си характеристика на апарат за радиочестотен лифтинг, устройството има и допълнителна функция да излъчва полихроматична светлина в широк диапазон от видимата светлина и част от инфрачервения диапазон. Комбинацията от работата с тези режими, плюс различните степени силна на вибрацията го прави съвършеното оръжие в борбата срещу целулита и мастните натрупвания.

С помощта на нашия домашен уред за радиочестотен лифтинг успешно се регулират мастните киселини на клетката, стимулира се зъздаването на нови, подобрява се метаболизма, увеличава се пропускливостта на клетъчната мембрана за кислород и вода, увеличава се кръвната плазма, стимулира се лимфната циркулация.

Ефектите на радиочестотната терапия са свързани с въздействието при преминаването на вълните през тъканите и поглъщането на механичната енергия.

LED терапията е безболезнен метод за подмладяване и лечение на кожни проблеми, чрез светлина. Предпочитан е, именно заради комфорта на щадене на кожата. Основава се на взаимодействието на епидермиса със светлината, доставена чрез светодиоди, което предизвиква биостимулация на клетъчните рецептори. LED светлинната терапия работи чрез излъчване на терапевтични (безвредни) дължини на вълните на светлината върху кожата. Така се стимулира клетъчната регенерация и производство на колаген и еластин, за да се намалят възпаленията и да се ускорят оздравителните процеси. Същевременно се подобрява микроциркулацията и метаболизмът на клетките, което обновява и регенерира кожата.

Благодарение на Karlton Electronics, имате възможност да правите радиочестотен лифтинг у дома в удобно за Вас време. Поръчайте лесно онлайн с бърза доставка в цялата страна!

 

Имам чувствителна кожа, която е предразположена към възпаления. С помощта на зелената и синята фотон светлини на уреда, лицето ми започна да се изчиства и раздразненията значително намаляха. Препоръчвам го на всеки, който има същия проблем. Благодаря ви, Karlton Electronics!

Гергана Маринова

Използвам уреда от 3 седмици в комбинация с крем за бръчки и съм доволна от постигнатия ефект до момента! Много е подходящ за използване в домашна среда и ми спестява време в ежедневието.

Десислава Богданова

Работата ми е много динамична и често не ми остава време за разкрасителни процедури. С напредване на възрастта, кожата ми започна да се отпуска и затова реших да закупя апарата за радиочестотен лифтинг на Karlton, който да комбинирам и за почистване на лицето. Покупката ми се оказа отлично решение и ми спестява време и пари!

Елена Георгиева