Уред за радиочестотен лифтинг с трицветна фотон терапия в комбинация с патентована технология с нефритен камък. Верен съюзник в борбата с изглаждане на бръчки, третиране на акне, розацея, пигментация, разширени пори, успешно повлиява и целулит, подходящ за употреба на цяло тяло.
Възможност за изплащане

Промо 269 лв - възможност за изплащане

Уредът е предназначен за стягане и подхранване на кожа от всякакъв тип. Спомага за изглаждане на бръчките и лифтинг, както и за терапия на акне. Подходящ за лице и тяло, може да се използва и в зоните около очите и върху устните. По време на радиочестотния лифтинг, уредът генерира топлина, която се абсорбира от по-долните слоеве на кожата, като по този начин стимулира производството на колаген.

Програмата ползваща различни степени на вибрация е създадена специално за високоефективно почистване на кожата в дълбочина и създава невероятно усеща за чистота и комфорт. Радиочестотните вълни, от своя страна, внасят подходящо количество топлинна, водещо до физическа стимулация и промени в състоянието на човешката клетка. Те стимулират клетъчната мембрана, подобряват състоянието на епидермиса, а нежната топлината ускорява метаболизма и регенерирането на епидермалната тъкан. Чрез радио честотата пропускливостта на кожата се повишава, позволявайки хранителните и лечебните вещества да се абсорбират от клетките и в дълбоките слоеве. Стимулира се производството на колаген, регенерацията на клетките и кръвообращението. Изглаждат се фините бръчки, подобрява се еластичността на клетките и се редуцират мастните депа. В зависимост от индивидуалните нужди могат да се използват козметични разтвори, които да подобрят различни аспекти от здравето и вида на кожата.

Освен основната му характеристика на радиочестотен уред, устройството има и допълнителна функция да излъчва полихроматична светлина в широк диапазон от видимата светлина и част от инфрачервения диапазон. Комбинацията от работата с тези режими, плюс различните степени силна на вибрацията го прави съвършеното оръжие в борбата срещу целулита и мастните натрупвания. С помощта на уреда успешно се регулират мастните киселини на клетката, стимулира се зъздаването на нови, подобрява се метаболизма, увеличава се пропускливостта на клетъчната мембрана за кислород и вода, увеличава се кръвната плазма, стимулира се лимфната циркулация.  Ефектите на радиочестотната терапия са свързани с въздействието при преминаването на вълните през тъканите и поглъщането на механичната енергия.

LED терапията е безболезнен метод за подмладяване и лечение на кожни проблеми, чрез светлина. Предпочитан е, именно заради комфорта на щадене на кожата. Основава се на взаимодействието на епидермиса със светлината, доставена чрез светодиоди, което предизвиква биостимулация на клетъчните рецептори. LED светлинната терапия работи чрез излъчване на терапевтични (безвредни) дължини на вълните на светлината върху кожата. Така се стимулира клетъчната регенерация и производство на колаген и еластин, за да се намалят възпаленията и да се ускорят оздравителните процеси. Същевременно се подобрява микроциркулацията и метаболизмът на клетките, което обновява и регенерира кожата.