Уред за неоперативен лифтинг, HIFU S.M.A.S технология (актуална и във всикчи високотехнологични естетични центорве), БЕЗ хирургичекса намеса, БЕЗ множество скъпи процедури, ВЪВ вашите възможности и комфорта на дома и свободното ви време.

Промо 669 лв - възможност за изплащане

Предимства да притежавате уреда:

Посещението на козметични естетични центрове, в така или иначе забързаното ни ежедневие, коства значителен период от време, свързано е със солидни суми, които се заплащат за всяка процедура, която се калкулира на база отделни зони, които желаем да се третират, а това прави достъпа до подобни терапии непосилна за мнозина. Високотехнологичната апаратура създадена за обработване на множество пациенти е на изключително висока пазарна цена, която е недостъпна за притежание от обикновения ползвател, а консумативите за поддръжка надхвърлят бюджета на средностатистическия човек. Именно в тази ниша се породи нуждата от уред достъпен за широкия потребител. Апарат, който при желание може да бъде използван в малко студио за красота с професионална цел, но и най-вече в домашни условия, без да изисква образование, опит на професионалист или лекар. Всеки един от нас може да се научи да борави с апарата в домашна среда, в удобството на личния ни комфорт и съобразено с нашето свободно време, без излишни усложнения и купища пари за серия от процедури.  Заплащаме само веднъж и имаме уред наличен за години употреба, без консумативи, без нужда от скъпо презареждане или поддръжка, наличен да служи на нуждите ни във всеки удобен момент.

В Karlton Electronics, с целия опит зад гърба си сме доказали като екип, който е в постоянна комуникация с всички свои клиенти. Ние не само консултираме потребителите за начин на ползване, но също се интересуваме от индивидуалните нужди на всеки купувач и неговото персонално състояние. Споделяме най-добри практики, коментираме вариации за употреба и сме там където големите вериги не успяват да достигнат – а именно личното отношение и грижата. Екипът ни е на разположение по 14 часа на ден, готов да дискутира различни казуси и да съдейства, тъй като успехите на клиентите ни са и наши, а това е най-добрата реклама, на която можем да разчитаме – личният опит и позитивното усещане, не само от продукта, но и от обслужването дори след покупката му и по време на целия процес на ползване. 

Иновативните методи в естетичнатаа дерматология решават серия проблеми свързани с кожата. Едни от най-впечатляващите резултати се постигат с HIFU уреда предназначен за стягане и подхранване на кожа от всякакъв тип. Спомага за изглаждане на бръчките и лифтинг, за терапия на акне, свиване на разширени пори, кръгове под очите, пигментация и оформяне на целия контур на тялото и всички зони с отпусната кожа. Подходящ за лице и тяло, може да се използва и в зоните около очите и върху устните. По време на фокусирания ултразвуков лифтинг, уредът генерира топлина, която се абсорбира от по-долните слоеве на кожата, като по този начин стимулира производството на колаген.

Заличаването на следите на стареенето с медицински хайфу лифтинг компенсира недостатъците на всички неоперативни лифтинг процедури, тъй като хайфу терапията, се отличава не само със своята по-голяма ефективност, но и с революционния си метод на работа. Изключително ефективно се третират повърхностните, както и дълбоките слоеве на кожата, чак до повърхностната мускулна апоневротична система (SMAS – слоят покриващ мускулите), с трислоен ефект на повдигане. 

Процедурите въздействат чрез нагряване като се стимулират съществуващите колагенови влакна, което ги кара да се сгъстяват и скъсяват, което довежда до резултат на дългосрочно стягане и повдигане.

История на технологията:

При моделите от първо поколение (2013-2014 г.), накрайникът има едва 100 източника на генериране на вълните, което е нищожно в сравнения с актуалната апаратура.Със старата  технология всеки един импулс е предизвиквал едва по 100 точки на коагулация. При моделите от второ поколение (2015-2017г.) накрайникът вече генерира по 300 точки на коагулация. При моделите от следващото поколение ( след 2017-2019г.) накрайниците също са сканиращи, като всеки импулс е генерирал по 500 точки на коагулация.

С най-актуалният модел на Karlton Electronics, всеки импулс генерира над 1200 точки на коагулация (12 пъти повече от апаратите от 1-во поколение). Това дава възможност желаният ефект да се достигне по-бързо и лифтингът да е по-траен в дългосрочен план.