HIFU апарат за лифтинг

Уред за неоперативен лифтинг, HIFU S.M.A.S технология (актуална и във всички високотехнологични естетични центове), без хирургичекса намеса, без множество скъпи процедури, във вашите възможности и комфорта на дома и свободното ви време.

Промо 689 лв - възможност за изплащане

Д-р Елия Костова, собственик на клиника Нейтропия, използва уреда за HIFU лифтинг на Karlton Electronics в медицинската си практика, което е гаранция за успеваемостта и безопасността на технологията. Можете да разгледате повече подробности в статията на д-р Костова.

прочети повече

Предимства да притежавате HIFU апарат:

Посещението на козметични естетични центрове в така или иначе забързаното ни ежедневие, коства значителен период от време, свързано е със солидни суми, които се заплащат за всяка процедура, която се калкулира на база отделни зони, които желаем да се третират, а това прави достъпа до подобни терапии непосилен за мнозина.

Високотехнологичната апаратура, създадена за изпълнение на процедури върху множество пациенти, е на изключително висока пазарна цена, която е недостъпна за притежание от обикновения ползвател, а консумативите за поддръжка надхвърлят бюджета на средностатистическия човек. Именно в тази ниша се породи нуждата от уред, достъпен за широкия потребител.

По желание, този HIFU aпарат може да бъде използван в малко студио за красота с професионална цел, но и най-вече в домашни условия, без да изисква образование, опит на професионалист или лекар.

Всеки един от нас може да се научи да борави с апарата в домашна среда, в удобството на личния ни комфорт и съобразено с нашето свободно време, без излишни усложнения и купища пари за серия от процедури.

Заплащаме само веднъж и имаме HIFU апарат, наличен за години употреба, без консумативи, без нужда от скъпо презареждане или поддръжка, наличен да служи на нуждите ни във всеки удобен момент.

Изберете Karlton Electronics за покупка на хайфу апарат на изгодна цена

В Karlton Electronics, с целия опит зад гърба си сме доказали като екип, който е в постоянна комуникация с всички свои клиенти. Ние не само консултираме потребителите за начин на ползване, но също се интересуваме от индивидуалните нужди на всеки купувач и неговото персонално състояние.

Споделяме най-добри практики, коментираме вариации за употреба и сме там, където големите вериги не успяват да достигнат – а именно личното отношение и грижата.

Екипът ни е винаги на разположение, готов да дискутира различни казуси и да съдейства, тъй като успехите на клиентите ни са и наши, а това е най-добрата реклама, на която можем да разчитаме – личния опит и позитивното усещане, не само от продукта, но и от обслужването дори след покупката му и по време на целия процес на ползване.

Иновативните методи в естетичната дерматология решават серия проблеми свързани с кожата. Едни от най-впечатляващите резултати се постигат с HIFU уреда, предназначен за стягане и подхранване на кожа от всякакъв тип. Спомага за изглаждане на бръчките и лифтинг, за терапия на акне, свиване на разширени пори, кръгове под очите, пигментация и оформяне на целия контур на тялото и всички зони с отпусната кожа.

Подходящ за лице и тяло, може да се използва и в зоните около очите и върху устните. По време на фокусирания ултразвуков лифтинг, уредът генерира топлина, която се абсорбира от по-долните слоеве на кожата, като по този начин стимулира производството на колаген.

Заличаването на следите на стареенето чрез хайфу лифтинг компенсира недостатъците на всички останали неоперативни лифтинг процедури, тъй като хайфу терапията се отличава не само със своята по-голяма ефективност, но и с революционния си метод на работа. Изключително ефективно се третират повърхностните, както и дълбоките слоеве на кожата, чак до повърхностната мускулна апоневротична система (SMAS – слоят, покриващ мускулите), с трислоен ефект на повдигане. 

Процедурите въздействат чрез нагряване в дълбочина, като се стимулират съществуващите колагенови влакна, което ги кара да се сгъстяват и скъсяват, което довежда до резултат на дългосрочно стягане и повдигане.

История на технологията HIFU:

При моделите от първо поколение (2013-2014 г.), накрайникът има едва 100 източника на генериране на вълните, което е нищожно в сравнения с актуалната апаратура. Със старата  технология всеки един импулс е предизвиквал едва по 100 точки на коагулация. При моделите от второ поколение (2015-2017г.), накрайникът вече генерира по 300 точки на коагулация. При моделите от следващото поколение ( след 2017-2019г.), накрайниците също са сканиращи, като всеки импулс е генерирал по 500 точки на коагулация.

С най-актуалния модел на Karlton Electronics, всеки импулс генерира над 1200 точки на коагулация (12 пъти повече от апаратите от 1-во поколение). Това дава възможност желаният ефект да се достигне по-бързо и лифтингът да е по-траен в дългосрочен план. 

Вземете още сега вашия уред за хайфу лифтинг на изгодна цена и постигнете дългосрочни резултати в домашни условия!

Уредът е много удобен за ползване. Закупих го основно, за да се справя с отпуснатата кожа по лицето и съм много доволна от постигнатите резултати. Изпзолзвам го периодично, за подхранване и изглаждане. Има и включено подробно упътване, което много помага за хора, които нямат професионален опит и ползват апарата в домашна среда.

Гергана Христодорова

Ако търсите безболезнен и ефективен начин за стягане на кожата, пробвайте уреда на Karlton Electronics. Освен лицето, третирам и проблемните зони по тялото си. Страхотен продукт!

Лидия Петрова

Препоръчвам уреда на Karlton Electronics! Купих го най-вече да третирам двойна брадичка и бръчки, по-рядко го използвам и за отпусната кожа по тялото си. Няма болка по време на процедурата. Усещам кожата си по-стегната и има видима разлика.

Невелина Георгиева