RF/EMS уред с 2 фотон терапии

От Karlton Electronics ти предоставяме ефективна комбинация от радиочестотен лифтинг, електро-мускулна стимулация (EMS) и двуцветна фотон терапия, съчетани в един козметичен уред. С него ще реализираш мечтаните резултати срещу бръчки, акне, пигментация, разширени пори, целулит и други кожни несъвършенства. Апаратът позволява извършването на терапии както на лицето, така и на цялото тяло.

Промо 289 лв - възможност за изплащане

Д-р Елия Костова, собственик на клиника Нейтропия, използва уреда на Karlton Electronics в медицинската си практика, което е гаранция за успеваемостта и безопасността на технологията. Можете да разгледате повече подробности в статията на д-р Костова.

прочети повече

Уредът включва няколко функции, с помощта на които кожата се подхранва, а процесите на стареене се забавят:

Почистващ режим с електро-мускулна стимулация (EMS) и синя фотон терапия – подходящ е за ежедневно почистване на лицето в дълбочина, отваря порите и спомага за премахването на черните точки. В комбинация със синята фотон светлина, тази функция ефективно третира акне, белези и пъпки и успокоява свръхчувствителната и предразположена към възпаления кожа.

Хидратиращ режим с радиочестота и червена фотон терапия – хидратира кожата, подобрява кръвообращението, стимулира производството на колаген и заличава следите от стареене. С него могат да се вкарват и различни козметични продукти в дълбочина, според индивидуалните нужди.

 

RF/EMS уредът Karlton Electronics включва различни степени на вибрация, насочени към високоефективно почистване на кожата в дълбочина и създаване на невероятно усещане за чистота и комфорт. 

Радиочестотните вълни проникват в дълбоките слоеве на кожата и чрез генерираната топлина се подобрява състоянието на епидермиса, стимулира се производството на колаген и се подобрява кръвообращението. Козметичните процедури с радиочестотен лифтинг са силно предпочитани,поради максималната си ефективност върху различните типове кожа.

Електро-мускулната стимулация е насочена към стимулиране на мускулите и подобряване еластичността на кожата. Третираните зони са видимо по-стегнати и подхранени.

Комбинацията от горепосочените терапии възвръща младостта на кожата и редуцира кожните проблеми, породени от различни генетични и хормонални фактори.

LED светлината е безопасна козметична терапия, която се използва за подмладяване и редуциране на кожни несъвършенства. Тя е широразпространена, поради усещането за комфорт по време на процедурите и своята доказана ефективност. Основава се на взаимодействието на епидермиса със светлината, доставена чрез светодиоди, което предизвиква биостимулация на клетъчните рецептори.

LED светлинната терапия се осъществява чрез излъчване на терапевтични (безвредни) дължини на вълните на светлината върху кожата. По този начин се стимулира клетъчната регенерация и производство на колаген и еластин, за да се намалят възпаленията и да се ускорят оздравителните процеси. Същевременно се подобрява микроциркулацията и метаболизмът на клетките, което обновява и регенерира кожата.

Осигури максимална грижа за своята кожа и се възползвай от комфортни и бързи процедури, в удобно за теб време. Поръчай своя RF/EMS уред Karlton Electronics с бърза доставка!

Имам чувствителна кожа, която е предразположена към възпаления. С помощта на синята фотон светлина на уреда, лицето ми започна да се изчиства и раздразненията значително намаляха. Препоръчвам го на всеки, който има същия проблем. Благодаря ви, Karlton Electronics!

Гергана Маринова

Използвам уреда от 3 седмици в комбинация с крем за бръчки и съм доволна от постигнатия ефект до момента! Много е подходящ за използване в домашна среда и ми спестява време в ежедневието.

Десислава Богданова

Работата ми е много динамична и често не ми остава време за разкрасителни процедури. С напредване на възрастта, кожата ми започна да се отпуска и затова реших да закупя уреда на Karlton, който да комбинирам и за почистване на лицето. Покупката ми се оказа отлично решение и ми спестява време и пари!

Елена Георгиева