Уред за фотоепилация и фотоподмладяване

ПРОМО 399 лв - възможност за изплащане

Д-р Елия Костова, собственик на клиника Нейтропия, използва фотоепилатор на Karlton Electronics в медицинската си практика, което е гаранция за успеваемостта и безопасността на технологията. Можете да разгледате повече подробности в статията на д-р Костова.

прочети повече

Фотоподмладяване

IPL фотоподмладяването e неинванзивна процедура, която използва интензивна пулсова светлина, за да премахне следите от стареене на лицето, шията, гърдите и ръцете. Чрез нея успешно се третират бръчки като чрез импулсната светлина, кожата се стимулира да започне да произвежда допълнително колаген и се възбуждат регенериращи процеси.

Третиране на акне

Благодарение на мощното си антибактериално и противовъзпалително действие и посредством фотохимична реакция, която се трансформира в топлинна енергия, всички засегнати зони ще засияят отново. Именно загряването на дермата води до стимулиране на обменните и възстановителни процеси в кожата. Засилва се кръвообращението и се подобрява храненето на кожата, което води до повишаване на локалния имунитет и регулиране на функцията на мастните жлези.

Пигментация, белези, стрии

Фотоподмладяването притежава уникалната възможност да третира множество симптоми, породени от стареенето на кожата. Ефективно е при борбата с фини бръчки, зачервявания, неравномерен тен, трайно разширени капиляри, различни видове пигментации, лунички, петна, разширени пори, загрубяла кожа, кожа с намален тонус и еластичност, различни кожни увреждания причинени от слънцето. Резултатите са забележителни: подмладена, гладка и освежена кожа на лицето, одухотворено излъчване и повишено самочувствие. IPL също така може да третира проблемни места по шията, гърдите и ръцете – издайниците на нашата възраст.

Предимствата на фотоепилацията чрез IPL технология

IPL е абревиатура за “интензивна импулсна светлина”. При обработване с IPL фотоепилатор, фоликулът се поставя в състояние на почивка, посредством нежни светлинни импулси в корена на косъма. Изключително напредналата технология прави процеса щадящ, напълно безболезнен и безопасен. IPL спомага постепенното намаляване на растежа и количеството косми, като при последващи третирания кожата става видимо гладка и красива. Повторните обработвания на окосмяването са безопасни и нежни дори в най-деликатните зони.

IPL фотоподмладяване и естетична дерматология (успешно третира бръчки, акне, пигментация, стрии, белези, розацея)

IPL технологията се използва в клиники за естетична медицина, поради високата си ефективност при третирането на дерматологични несъвършенства като бръчки, акне, стрии, белези, съдови лезии, разширени капиляри, розацея, родилни петна, успешно премахва разширени пори, подобрява здравината и плътността на кожата.

Интензивната импулсна светлина на нашия уред за фотоепилация нежно стимулира кожата да произвежда повече колаген, а той играе ключова роля в осигуряването на структурна защита на клетките, тъканите и органите.

Принципът е същият, както и при фотоепилацията – IPL се  насочва към тъмния пигмент в кожата. За епилацията, това е меланинът в окосмяването, а за подмладяването на лицето е зачервяването и по-тъмните пигменти по кожата.

Следване на график и резултати от процедурите с нашия уред за фотоепилация:

1. При стартиране на работа с фотоепилатора е необходимо процедурите през първия месец да се правят на всеки от 3 до 5 дни. По време на тозипериод е нужно да се прояви търпение, тъй като няма да има незабавни видими резултати.

2. По време на втория месец употреба, за постигане на оптимални резултати, фотоепилаторът се използва веднъж седмично.  Окосмяването видимо изтънява и намалява в този период.

3. На третия месец, можете да използвате веднъж на 15 дни. Окосмяването е редуцирано до 80%, а всички нови косъмчета са изключително тънки и лесни за премахване.

4. На четвъртия месец, фотоепилаторът се използва през 30 дни. Окосмяването се редуцира максимално и се радвате на копринено гладка кожа. 

IPL фотоепилатор – подходящ за широк спектър типове кожа

Фотоепилаторите Karlton Electronics са ефективни в голям диапазон от типове косми и кожа. Технологията е подходяща и дава дълготрайни резултати за естествено тъмно руси, кафяви и черни косми. Същото се отнася и за много бледи до тъмнокафяви типове кожа.

Повечето типове фотоепилация не дават желаните резултати за бяло, сиво, естествено светлорусо или червено окосмяване, както и за много тъмна кожа. Това се дължи на нивата на меланин в конкретните типове окосмяване, както и във високия контраст между пигмента в цвета на космите и пигмента в тона на кожата.

Поръчайте Вашия фотоепилатор за лице и тяло на изгодна цена от Karlton Electronics. Предлагаме бърза доставка в цялата страна и възможност за покупка на изплащане.

Как мога да поръчам?

През нашия уебсайт, на фейсбук страницата ни, или на имейл [email protected]. Можете да заявите и наш специалист да се свърже с Вас през контакт формата ни.

Как мога да платя?

Чрез наложен платеж при доставката или с дебитна/кредитна карта на сайта ни.

Какво е времето за доставка?

Всички поръчки се изпращат в рамките от 24 до 48 часа след получаването им и се доставят от куриер, съгласно графика на фирмата изпълнител и тяхното работно време.

Безопасно ли е за бикини зоната?

Фотоепилаторите от Karlton Electronics са нежни и щадящи за кожата и могат да бъдат успешно използвани за бикини зоната.

Подходящ ли е при кожни проблеми?

Фотоепилаторите Karlton Electronics могат да бъдат ползвани със специален режим на работа за общо освежаване на кожата, третиране на пигментация, акне и други дерматологични несъвършенства.

Причинява ли болка фотоепилацията?

При правилна употреба и коректен избор според цвета на кожата и съгласно инструкциите в упътването, обезкосмяването с фотоепилатор не причинява болка.

Какъв е срокът за връщане на продукт?

Всеки продукт може да бъде върнат в срок от 14 дни от датата на закупуването. Условието е да не е употребяван и оригиналната опаковка да не е нарушена.

Безопасна ли е фотоепилацията?

Продуктът е клинично тестван и напълно безопасен за употреба. Необходимите стъпки за ползване и максимална ефективност са детайлно описани в упътването.

Безопасна ли е фотоепилацията на лицето?

Препоръчва се употребата на фотоепилатора да е в зоните под скулите, за да се избегне директната близост до очите.

Има ли нежелани странични ефекти?

При правилна употреба на уреда не би следвало да има странични ефекти. Възможни са незначителни реакции на кожата като затопляне и леко зачервяване, което е напълно нормално и отшумява скоро след процедурата.