EMS Sculpt за скулптуриране на тяло

От Karlton Electronics обичаме да бъдем в крак с най-актуалните тенденции в сферата на козметиката и естетиката, за да сме способни да предложим на нашите клиенти най-актуалната апаратура на пазара, независимо дали е за домашна грижа или за професионална употреба.

Днес ще Ви запознаем с един от най-новите уреди в нашето продуктово портфолио, а именно EMS Sculpt Karlton Electronics, който е предназначен за професионално ползване в естетичен център или студио.

Какво представлява EMS Sculpt?

EMS Sculpt е високотехнологична естетична апаратура от последно поколение за изгаряне на мазнини, изграждане на мускули и стягане на отпусната кожа. Включва ефективните технологии EMS (електромускулна стимулация) и MDS (многопосочна стимулация) за гарантирани и трайни резултати.

Устройството излъчва нискоенергийни биоелектрически импулси, които проникват в мускулните влакна и причиняват максимални мускулни контракции. Мускулната стимулация е подобна на тази, която се предизвиква при спорт и физически упражнения. Благодарение на добавената технология MDS (многопосочна стимулация), по време на една терапия могат да се третират до 3 зони едновременно и до 8 зони в отделни сесии. Това към днешна дата е все още невъзможно с останалата естетична апаратура, предлагана на пазара като цяло. Апаратът включва общо 16 апликатори.

За една процедура с времетраене от 45 минути се генерират 54 000 мускулни контракции, които не могат да се постигнат чрез нормално физическо натоварване.

За кого са подходящи процедурите с EMS Sculpt?

От терапиите могат да се възползват мъже и жени, които търсят неинвазивно решение за намаляване на мазнините, изграждане на мускули и стягане на кожата. Технологията е доказано една от най-ефективните за момента и за една сесия се постига 30% увеличаване на мускулната маса.

Какви зони могат да се третират?

Най-честите зони за прилагане на EMS Sculpt са:

  • Седалище
  • Бедра
  • Корем и паласки
  • Бицепси
  • Трицепси

Какви резултати да очакваме с EMS Sculpt?

Както споменахме по-горе, само с една сесия се постига 30% увеличение на мускулната маса. Резултатите, които може да очаквате след процедурите с EMS Sculpt са изграждане на мускулатура, тонизиране и укрепване на мускулите, намален обем мазнини в желаната зона, по-стегната и еластична кожа и видимо подобрение във формата на тялото. И най-хубавото е, че постигнатият ефект се запазва за дългосрочен период от време.

Колко процедури са необходими?

Необходимият брой на терапиите може да варира, в зависимост от текущото Ви състояние и желаните резултати. Обикновено са необходими 4-8 процедури за най-добри резултати.

EMS Sculpt – противопоказания

Процедури с EMS Sculpt не се препоръчват при бременост и кърмене, ракови заболявания, отворени рани на третираната зона, сърдечни заболявания и други. При наличие на следните състояния Ви препоръчваме да се консултирате с медицинско лице преди стартирането на терапиите.

EMS Sculpt е неинвазивен и безболезнен начин за оформяне на тялото, намаляване на мазнините и цялостно подобряване на външния вид. Независимо дали желаете да влезете бързо във форма без да спортувате или сте активно спортуващ човек, който желае оптимални резултати, Ви уверяваме, че тази процедура ще стане Вашият фаворит.