HIEMT процедури за оформено тяло

В днешната статия ще Ви запознаем с HIEMT технологията, която доби голяма популярност и в България, багодарение на високата си ефективност. Ако сте в търсене на лесен и достъпен начин за бързо влизане във форма, то определено Ви препоръчваме да опитате процедури с HIEMT.

Какво е HIEMT?

Зад съкращението HIEMT стои “high-intensity electromagnetic muscle trainer”, което представлява вид естетична апаратура, съдържаща технологията HIEMS (high intensity focused electromagnetic muscle stimulation) или високоинтензивна електромагнитна технология, предизвикваща мускулни контракции, прониквайки в дълбочина до 8 см.

Технологията се доказа като високоефективна и за момента е единствената на пазара, която може едновременно да изгаря мазнините и да изгради мускулатура. Само с една процедура от 30 минути се предизвикват до 50 000 мускулни контракции.

За какви състояния се препоръчва HIEMT?

Процедурите с HIEMT се препоръчват при наличие на отпусната кожа, натрупване на мазнини, целулит, отпуснати подкожни мускули и неоперативно лечение на диастаза след бременност и раждане. Подходящи са за мъже и жени, които нямат време да спортуват, имат наличие на излишни килограми или спортуващи хора, които желаят да си “помогнат” с помощта на новите технологии в естетиката.

Най-честите зони, които се третират, са ръце, седалище, корем, бедра и прасци.

Как протича HIEMT терапията?

Една терапия с HIEMT уред трае 30 минути на зона и се използват специални ръкохватки, които се поставят директно върху третирания участък от тялото. Процедурата може да се извърши както с облекло, така и без. Няма наличие на болка и дискомфорт и можете да продължите с ежедневните си занимания непосредствено след терапията.

Колко процедури са необходими?

Броят на процедурите е строго индивидуален, в зависимост от желаните резултати и третирания проблем. Един курс включва 4-6 процедури и след неговото завършване може да продължите с поддържащи терапии. Консултирайте се със специалиста, при който ще извършвате терапията, за да Ви даде информация какъв протокол би бил най-подходящ за Вашите нужди.

HIEMT противопоказания

HIEMT е неинвазивна и безопасна процедура, от която може да се възползвате по всяко време. Въпреки това, тя не се препоръчва при бременност и кърмене, ракови заболявания, наличие на метални импланти и други. Препоръчваме да се консултирате с медицинско лице при наличие на гореизброените състояния, преди да се подложите на тази процедура.