Нов метод на плащане в нашия онлайн магазин – NewPay!

За да направим продуктите си още по-достъпни за вас – нашите клиенти, добавихме още един метод на плащане, с който можете да пазарувате в Karlton Electronics – NewPay- Вземи сега, плати по-късно!

Какво е NewPay?

NewPay е нов, алтернативен метод да плащате своите онлайн поръчки. Когато изберете да платите с NewPay, те ще платят поръчката ви вместо вас, а вие разполагате с 15 дни от изпращането ѝ, за да я платите към NewPay без никакво оскъпяване.

Какво получавате, когато плащате с NewPay?

• Създавате профил за минути изцяло онлайн.
• Можете да получите сума за пазаруване до 400 лв.
• Одобрението е еднократно, а не за всяка поръчка.
• Пазарувате колкото пъти искате в рамките на одобрената сума.
• Възможност да получите и прегледате поръчката си, преди да я платите към NewPay.
• Всеки път, когато платите дължимото към NewPay, сумата се възстановява и можете да я ползвате за нова покупка.

Как да платите с NewPay?

Изберете NewPay като метод на плащане на чекаут в нашия магазин:

Ще бъдете пренасочени към сайта на NewPay, където имате две възможности:

Да влезете в профила си, ако вече имате такъв или да създадете нов, ако все още нямате.

Ако имате профил е достатъчно да влезете в него и да потвърдите плащането. Ще бъдете върнати към магазина ни при успешно плащане.

Ако нямате профил можете да си създадете такъв за по-малко от 5 минути. Трябва да попълните име, телефон и имейл и да си направите снимка на личната карта и селфи. Целият процес е лесен и бърз, а всички документи се подписват онлайн само с поставянето на отметка.

Веднага, след като профилът ви е завършен, ще видите за каква сума сте одобрени. Ако сумата е по-малка от стойността на продукта, който сте избрали, ще можете да се върнете в магазина и да изберете друг метод на плащане. Ако сумата е достатъчна за покупката ви, просто изберете „Отложено плащане“ и потвърдете.

В началото можете да използвате само отложено плащане без оскъпяване. Ако сте коректни при изплащането на задълженията си, ще ви бъде отключена и възможността за плащане на вноски с оскъпяване.

Желаем ви приятно пазаруване!