Радиочестотен лифтинг на лице и тяло

какво е радиочестотен лифтинг

В тази статия ще разкрием какви са предимствата на радиочестотния лифтинг като метод за справяне с кожните несъвършенства и ще отговорим на някои от най-често задаваните въпроси, свързани със самата процедура и резултатите от нея.

Ще се постараем да бъдем възможно най-конкретни, за да сме ви от максимална помощ. Приятно четене!

Какво е радиочестотен лифтинг?

Това е неинвазивен метод за цялостно подобряване структурата на кожата. Може да се прилага както на лицето, така и на цялото тяло. Чрез високата температура, която се генерира от радиочестотата в дълбоките слоеве на кожата, а именно дермата, се стимулира образуването на нови еластинови и колагенови нишки. Резултатът е дълготраен – подмладена и стегната кожа.

За кого е подходящ?

Неоперативният лифтинг е подходящ за всички, които желаят да се преборят с кожните несъвършенства и да изгладят появилите се бръчици. Тази процедура се препоръчва и за по-младите хора, които вече са започнали да взимат мерки срещу стареенето, защото е способна значително да забави тези процеси.

Както споменахме по-горе, може да се прилага както на лицето, така и на тялото, в зависимост от индивидуалните нужди. Радиочестотният лифтинг най-често се прилага върху лицето, шията и деколтето, като е безопасен да се използва и в зоната около очите и устните. В не по-малко случаи е верен помощник в борбата срещу целулита.

Сред някои от несъвършенствата, върху които може да повлияе са:

  •  Бръчки
  • Торбички под очите
  • Двойна брадичка
  • Отпусната кожа
  • Акне
  • Целулит

Каква е цената на радиочестотния лифтинг?

Както при всяка друга процедура и при тази съществува разминаване в сумата, която ще заплатите за радиочестотен лифтинг. В България вече има редица естетични центрове, които я практикуват, с леко разминаване в броя на терапиите, в зависимост от използвания уред за радиочестотен лифтинг , сложността на третираната зона и резултатите, които целите да постигнете.

Освен това, имате възможност да закупите и козметични апарати за домашно ползване, които са достъпни за обикновения потребител и са не по-малко ефикасни от професионалната апаратура. Така ще имате възможност да използвате уреда в домашна среда за дълъг период от време и няма да сте пръснали средства по козметични центрове.

Радиочестотен лифтинг и противопоказания

Процедурата може да се прилага от хора с всякакъв тип кожа и е напълно безболезнена. Ще усетите затопляне на кожата, което се дължи на радиочестотите и е напълно нормално. Възможно е след нея да имате леки зачервявания, които ще отшумят за кратко време. Може да извършвате обичайните си задължения от ежедневието, без да се притеснявате от странични ефекти.

Все пак, не се препоръчва по време на бременност, както и от хора със сърдечни проблеми, онкологични заболявания и метални импланти. Ако изпитвате съмнения, задължително се консултирайте с медицинско лице, преди да започнете терапията.

Радиочестотен лифтинг на лице и тяло – предимства и мнения

Предимствата на радиочестотния лифтинг наистина са безброй. Това е уникален метод, който ни помага да съхраним младостта на своята кожа и да се преборим с процесите на стареене. Все пак всички искаме да сме forever young, нали?

Най-интересното при него е, че е високоефективен за различни кожни несъвършенства и има много приложения. Можете както да третирате бръчки и отпусната кожа, така и омразния на всички жени целулит. Постига се дълготрайно стягане и оформяне на кожата, с пълното отсъствие на болка и без необходимост от специална грижа след процедурата.

Все повече жени се доверяват на този ефикасен метод и отзивите са изключително положителни. Още с първите процедури ще забележите видим резултат, който с продължение на прилагането ще става все по-дълготраен.

Ако и вие искате да подобрите състоянието на кожата си, не се колебайте да изпробвате магията радиочестотен лифтинг у дома или в естетичен център!

Прочетете още: Фотоподмладяване – заслужава ли си?