Криотерапия за лице и тяло – “терапия със студ”

криотерапия

Днес ще си говорим за магическата сила на криотерапията и защо е толкова предпочитана за третиране на различни несъвършенства и травми. В края на статията ще намерите линк към нашия уред, който съдържа този режим и може да ви помогне с проблемната кожа.

Но преди това, нека първо да научим какво е криотерапия, кои зони могат да се третират, срещат ли се противопоказания и каква е цената на процедурата.

Криотерапия – какво представлява?

Криотерапията е актуален и резултатен метод, намиращ приложение в лекуването на травми, здравословни проблеми и разкрасителни процедури. Буквално се превежда “терапия със студ”, защото използва много ниски температури, които са доказано лечебно средсво в спортната медицина и дерматологията. Чрез него се лекуват редица възпалителни заболявания, травми и кожни несъвършенства.

С криотерапията се постига бързо възстановяване и намаляване на болката след наранявания, успокояване на възпаления, детоксикация на организма и интензивно горене на калории, намаляване на стреса, подсилване на имунитета, изхвърляне на токсините, премахване на целулит и общо забързване на възстановителните процеси. Звучи много добре, нали?

Ако решите да се подложите на такъв тип процедура, безспорно ще помогнете на своето лице и тяло да се справи с множество несъвършенства и натрупания стрес.

Кои зони могат да се третират?

Процедурата може да се прилага върху лицето и цялото тяло, в зависимост от индивидуалните нужди.

Криотерапия за лице

Върху тази зона, с криотерапията най-често се цели общо освежаване и третиране на следните проблеми:

Бръчки
Разширени пори
• Торбички и тъмни кръгове под очите
• Отпусната, изтощена и суха кожа
• Главоболие и др.

Ако имате едно от гореизброените състояния, то криотерапията е перфектна за вас. Само с няколко процедури кожата ви ще стане по-плътна и стегната и ще постигнете страхотен анти-ейдж ефект.

Цена на криотерапия

Процедурата е много популярна и цените стават все по-конкурентни. Обикновено естетичните центрове препоръчват многократни посещения, за да сте максимално удовлетворени от терапията. Ако решите да извършвате домашна криотерапия, ще си спечелите привилегията да имате повече свободно време и да намалите месечните си разходи.

За тези от вас, които все още нямат нашия апарат за криотерапия, ние от Karlton Electronics ви препоръчваме да го изпробвате в домашна или професионална среда. Уредът е мултифункционален и освен този режим, има включени още 5, които са напълно достатъчни за цялостна грижа за кожата.

Противопоказания при криотерапия

Не забравяйте, че при наличие на каквото и да е съмнение във връзка със здравословното ви състояние, консултацията с медицинско лице е първата стъпка преди да се възползвате от предимствата на ниските температури.

Най-честите състояния, при които не се препоръчва са:

• Непоносимост към студ
• Нарушения на кръвообращението
• Сърдечни заболявания и др.

Днешните технологии ни дават огромен избор, от който да се възползваме, за да подобрим състоянието на своята кожа и да лекуваме здравословни проблеми, стига да намерим най-подходящата терапия. Така че няма причина да се страхуваме от нови и непознати неща за нас!

Прочетете и как да изберем и използваме фотоепилатор?